EGEN ØLBRYGGING

Kikkert

På Thorbjørnrud Hotell har vi vårt eget ølbryggeri, hvor vi produserer vårt eget øl. Med fokus på førsteklasses norske råvarer og tilgang til et av Norges beste drikkevann, blir det kvalitet. Vi benytter norsk malt så langt det er mulig, noe som gir ølet en unik karakter som vi er stolte av. 

 

Vår ølportefølje inkluderer Pils, IPA, Kölsch og tradisjonelt Gårdsøl. Nylig har vi også utvidet produksjonen til å inkludere cider laget av våre egne epler. I tillegg til våre faste ølsorter, tilbyr vi sesongvarianter som gir en variert og spennende smaksopplevelse som appellerer til alle ølkjennere

 

Utsalget vårt i andre etasje er stedet hvor du kan kjøpe med deg Andreas' egenbryggede øl med deg hjem! Her står det også et kjøleskap for de som ønsker å nyte en av ølene til Thorbjørnrud kalde. Ta dem med ut til uteserveringen og nyt solen.

Ølsmaking i Slyngelstuen
TEST UT ØLLET VÅRT MED EN ØLSMAKING

Vi tilbyr også ølsmaking, der du får utforske norsk ølhistorie, råvarer og smaker. Her tar vi deg med gjennom noen klassiske øltyper for å utforske ulike smaksnyanser, kombinert med deilige matretter. Dette er en spennende aktivitet som lar deg leke med smaker og oppdage nye sider ved norsk ølkultur.