FOKUS PÅ MAT & DRIKKE

MATHOTELL

For oss betyr det at den viktigste ekstraverdien for våre hotellgjester er maten og det vi kan tilby av unike og lokale matopplevelser.
Vi har flere mål med kjøkkenhage samt et godt samarbeid med omkringliggende gårder om levering av kjøtt, meieri- produkter og de grønnsakene vi ikke produserer selv. Visste du at du ikke trenger å booke rom for å spise middag hos oss? Kontakt resepsjonen for å booke bord og nyt alt fra 2 til 4 retter hos oss!

Kontakt resepsjonen for reservering av bord: 

Telefon: +4761317100
Mail: [email protected]

4 RETTEREN

Velkommen til en unik kulinarisk opplevelse i direktørboligen på Thorbjørnrud Hotell. Her kan du nyte et eksklusivt måltid satt sammen av fire deilige retter, nøye komponert for å gi deg en smaksopplevelse med et hint av historie.

Nyt en avslappet atmosfære mens du tar del i hvert delikat øyeblikk. Gjennom panoramavinduer kan du beundre utsikten mot vår historiske hage og Randsfjorden. Hvert detalj, fra servise til service, er nøye valgt for å sikre en opplevelse som lever opp til forventningene.

FROKOST & LUNSJBUFFET

Start dagen på Thorbjørnrud Hotell med en herlig frokostbuffet som tilbyr et variert utvalg av ferske og smakfulle alternativer. Fra nylagde bakverk til sunne frokostblandinger, tilfredsstilles enhver smak. Gjestene kan velge blant et utvalg av lokale varer som oster fra Thorbjørnrud Ysteri, pålegg fra Brandbu Pølsemakeri, frukt og yoghurt for å skape sin perfekte morgenmåltid.

Til lunsj serverer Thorbjørnrud en deilig buffet som spenner fra friske salater, kaker og delikate varme retter som vil tilfredsstille enhver appetitt. Med fokus på sesongens råvarer og lokale smaker, gir lunsjbuffeen et utvalg av retter som passer for enhver smak og preferanse. 

HØSTING AV EGEN HAGE & BRUK AV LOKALE RÅVARER

Fra vår frodige hotellhage høster vi frukt, bær, grønnsaker og blomster. Vi samarbeider også nært med lokale gårder for å sikre tilgang av ferskt kjøtt, meieriprodukter og sesongens grønnsaker. Vår kulinariske ekspertise gir oss muligheten til å utforske smakene i disse råvarene og skape minneverdige måltider. Foran hotellet ligger urtehagen vår der vi høster inn urter vi bruker til å krydre våre retter.

EKSPERTISE INNEN VIN & ØL

På Thorbjørnrud er vi stolte av å presentere våre egne unike bidrag til både vin- og ølkulturen. Vår egen vingård på hotellet gir deg muligheten til å nyte viner dyrket og produsert rett her på eiendommen. Våre dedikerte sommelierer vil guide deg gjennom disse lokale vinene, som er spesielt utvalgt for å berike din smaksopplevelse.

I tillegg brygger vi også vår egen øl på Thorbjørnrud, noe som gir deg en autentisk innsikt i norsk øltradisjon. Under ølsmakingen vil du få utforske vår egenproduserte ølportefølje, kombinert med deilige matretter, og oppdage de unike smakene som preger vårt lokale ølbryggeri. Hos oss får du ikke bare smake på det beste fra norske viner og øl, men også oppleve sjarmen ved å nyte produkter fra vår egne vingård og bryggeri.

ØNSKER DU Å LÆRE MER OM MATLAGING?

Vi tilbyr flere spennende matkurs og aktiviteter i vår aktivitetsmeny.
Sjekk den ut her:

Aktivitetsmeny på huset