Som gjest på Thorbjørnrud er du på besøk hos lokalmat entusiaster! Det betyr ikke at du må være matentusiast for å trives her, men det vil selvfølgelig heve totalopplevelsen.

 

Les mer i vår interaktive brosjyre her. 

 

Fasiliteter

Vi har 14 møterom og grupperom i forskjellige størrelser, samt et auditorium med plass til opptil 130 deltagere i kinosal.
Felleslokalene er luftige med god plass til gruppearbeid, mingling eller en benstrekk. Den idylliske hagen er også et deilig sted å samle hodet eller bedrive gruppeaktiviteter.

Unike matopplevelser

På Thorbjørnrud Hotell spiser du kortreist lokalmat fra nydelige Hadeland, lokale oster og grønnsaker fra kjøkkenhagen.
Lunsjbuffeten vår er viden kjent, og av og til fyrer vi opp pizzaovnen og serverer italiensk pizza ved siden av.

Skjermet med muligheter

Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærområdet. De fleste velger å ta turen bortom Hadeland Glassverk og Kistefos, og ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig fremheve våre matkurs, -foredrag og -smakinger.

Såpe med naturens fineste ingredienser

Fremtiden er grønn, og vi er derfor stolte av å kunne tilby de innovative produktene til Elm Organics på Thorbjørnrud Hotell. Elm Organics er en serie miljøvennlige såper som har ekstremt kort nedbrytningstid på kun 14 dager. Såpen er helt fri for mikroplast, parabener og petrokjemiske ingredienser. 

Les mer om Elm Organics her.

SEND EN FORESPØRSEL

(kort beskrivelse av hva du ønsker tilbud på)
CAPTCHA
2 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.