KURS & KONFERANSEHOTELL

Thorbjørnrud Hotell har lang erfaring med å arrangere kurs og konferanser og har gjennomført flere tusen slike arrangementer over mange år. Til tross for denne historien, blir Thorbjørnrud Hotell ofte beskrevet som en ukjent perle.Som gjest på Thorbjørnrud er du på besøk hos lokalmat entusiaster! Det betyr ikke at du må være matentusiast for å trives her, men det vil selvfølgelig heve totalopplevelsen. Les mer om oss i vår interaktive brosjyre her.

 

 

HVA TILBYR VI?

 

LUFTIGE & ROMSLIGE FASILITETER

Vårt hotell er det ideelle stedet for bedrifter som søker unike og velutstyrte møterom, samt en fantastisk atmosfære for gruppearbeid og nettverking. Med 14 møterom og grupperom i ulike størrelser, skreddersyr vi våre fasiliteter for å møte alle dine møtebehov. Vårt auditorium kan romme opptil 130 deltakere, og vi er forberedt på å imøtekomme dine tekniske krav og behov.

 

UNIKE MATOPPLEVELSER

På Thorbjørnrud Hotell spiser du kortreist lokalmat fra nydelige Hadeland, lokale oster og grønnsaker fra kjøkkenhagen. Vi brygger eget øl og har startet egen vingård med først innhøstning i 2024. Vi serverer frokost med både kalde og varme retter laget på lokale ingredienser. Lunsjbuffeten vår er viden kjent, og av og til fyrer vi opp pizzaovnen og serverer italiensk pizza ved siden av. Nyt en fantastisk 4-retters middag i direktørboligen vår.

DEILIG PAUSEMAT

Nyt deilige pauser under kurs, konferanser og møter hos oss. Vi tilbyr alt fra fersk bakst til lokale oster fra Thorbjørnrud Ysteri. Enten du foretrekker å ha pause inne på møterommet eller i vår romslige kaffestue, er alt klart for deg. Skap balanse i dagen din med vårt velsmakende utvalg, slik at du kan vende tilbake til møtet med fornyet energi. Hos oss handler det om å skape gode pauser for et mer avslappet og effektivt arrangement.

 

FLOTTE UTEOMRÅDER

Thorbjørnrud Hotell ønsker deg velkommen til våre store og flotte uteområder, som ligger rett ved Randsfjorden. Utforsk våre kjøkkenhager, urtehage, vinjorder, strandlinje, sittegrupper, frukttrær og bærbusker – alt dette gjør vårt utendørs område til den perfekte plassen for å mingle på. Vi er overbevist om at vår hage er vårt beste møterom her på hotellet, et sted der gjester kan samles og dele gode øyeblikk.

SKJERMET MED MULIGHETER

Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærheten. De fleste velger å ta turen bortom Hadeland Glassverk og Kistefos, og ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig fremheve våre matkurs, foredrag og smakinger.

Se hva vi kan tilby deg og din gruppe i vår aktivitetsmeny her.

FOKUS PÅ MILJØ & BÆREKRAFT

Thorbjørnrud Hotell er stolt miljøfyrtårn-sertifisert og tar bærekraft på alvor. Vi kildesorterer, velger miljøsertifiserte produkter, og bruker organiske velværeprodukter fra Elm Organics. Vårt grønnsaksdyrkingsprosjekt reduserer transportavstander og støtter lokale leverandører. I bryggeriet bruker vi norsk malt for å støtte lokale råvarer. Varmegjenvinning og flisfyringsanlegg øker energieffektivitet og reduserer miljøpåvirkning. Våre bærekraftige tiltak viser vår forpliktelse.

Aktivitetsmeny

AKTIVITETSMENY

Leter du etter aktiviteter til ditt neste kurs, din neste konferanse eller ditt neste teambuildingevent? Da burde du sjekke ut aktivitetsmenyen vår på Thorbjørnrud! Her finner du mange spennende aktiviteter du kan gjøre på hotellet og hos andre aktører som Hadeland Glassverk, Kistefoss og Fossen Friluft. Last ned katalogen her: