DÅP

Bli med oss for å feire en spesiell dåpsmiddag i en av våre vakre, historiske lokaler her på Thorbjørnrud Hotell. Vi tilbyr en atmosfære som er unik og en meny skreddersydd for å feire denne viktige milepælen i livet deres. Vår beliggenhet ved Randsfjordens sørlige ende gir en storslått bakgrunn for denne gledelige anledningen.


Vår matfilosofi er basert på å bruke lokale råvarer av høyeste kvalitet. Vi høster egne urter fra vår urtehage, plukker friske blomster fra vår hage, og benytter oss av frukt og bær fra våre trær og busker. I tillegg brygger vi vårt eget øl og cider på hotellet, og samarbeider tett med lokale gårdbrukere, inkludert Kvelsrud gård, for å sikre autentiske og smaksrike måltider.

 

Vi ønsker å gjøre dåpsfeiringen så enkel og behagelig som mulig for dere som foreldre. Derfor tilbyr vi rom med babyseng for de små, samt et utvalg av barnemåltider som vil glede de yngste gjestene. Vi sørger også for å tilpasse måltidene til spedbarn, slik at de også kan være med å nyte festlighetene.La oss ta hånd om detaljene og skape et uforglemmelig arrangement for deg og din familie. Kontakt oss i dag for å planlegge din dåpsfeiring på Thorbjørnrud Hotell.

Direktørboligen pyntes