Om oss

I strandkanten ved Randsfjorden finner du idylliske Thorbjørnrud Hotell. Til tross for vår landlige beliggenhet, er det gangavstand til Hadeland Glassverk, Norges største utendørs badepark; Randsfjorden Badepark og Jevnaker sentrum. En liten kjøretur fra hotellet finner du ikoniske Kistefos Museum og deres internasjonale trekkplaster The Twist. Thorbjørnrud Hotell er et uttalt mathotell med fokus på kortreist mat og lokale råvarer. I vår frodige hotellhage bugner det med frukt, bær, grønnsaker og prydblomster som forsyner oss igjennom året. På hotellet har vi også et hotellbryggeri utenom det vanlige hvor omvisninger og smakinger med hotelldirektøren står på dagsorden. Vi har 82 romslige rom hvorav 8 familierom. Ønsker du en litt annen overnattingsopplevelse? Prøv et av våre populære Glampingtelt.

Historisk med særegen arkitektur 

Gården hvor Thorbjørnrud hotell ligger i dag, har en lang og allsidig historie– og kan spores tilbake til 1300-tallet. Hovedhuset har blant annet vært direktørboligen til Hadeland Glassverk. Hotellfløyen ble bygget på i 1980-årene, arkitekt var Alf Bastiansen. Nybygget er en sjelden arkitektonisk perle med mye glass og følgelig mye lys og utsyn til den historiske hagen og Randsfjorden. Den ærverdige Direktørboligen fungerer i dag som selskaps- og restaurantlokale. Vi har ellers gjort mye for å skape et levende, fargerikt og inspirerende hotell – ved hjelp av interiør og kunst og den frodige hagen.

Ønsker du å vite mer? Les mer om Thorbjørnrud i et utdrag fra boken “Årbok For Hadeland”:

Flyfoto av Thorbjørnrud gård, 1939

Eiere

Hotellet eies i dag av 3 Norske AS som er et privateid konsern som består av selskapene AS Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik AS, AS Christiania Glasmagasin og Seadream Yacht Club AS.

Konsernet har ca 1000 ansatte og en omsetning på ca. 1 mrd. Hovedkontoret ligger på Slependen i Asker.

3 Norske AS