JUBILEUM

Feire din spesielle dag hos oss på Thorbjørnrud Hotell, hvor vi tilbyr flotte selskapslokaler skreddersydd for enhver jubilant. Vår festmeny sammensettes etter dine ønsker og baseres på de beste lokale råvarene.

 

Selskap i Direktørboligen

Med vår vakre beliggenhet ved Randsfjordens sørlige ende, omgitt av opplevelsesrike destinasjoner som Hadeland Glassverk og Kistefos museum, er Thorbjørnrud det perfekte stedet for en utflukt for å feire din spesielle anledning.

 

Vi er stolte av å tilberede kulinariske mesterverk basert på lokale råvarer, inkludert urter fra vår egen hage, blomster fra hagen, frukt og bær, samt grønnsaker fra vår store grønnsakshage. På toppen av det hele brygger vi vårt eget øl og cider på hotellet, i samarbeid med våre erfarne bryggere og vineksperter. Resten av våre grønnsaker får vi fra nærliggende Kvelsrud gård, som sikrer ferskheten og kvaliteten på våre retter. Nyt en uforglemmelig middag i vår flotte og historiske direktørbolig, hvor atmosfæren setter prikken over i-en for din jubileumsfeiring.

 

La oss hjelpe deg med å planlegge tidspunktet for arrangementet, og vi vil skreddersy en meny som passer dine ønsker og behov. Vi er her for å gjøre din jubileumsfeiring så fleksibel og minneverdig som mulig.

 

Velkommen til Thorbjørnrud Hotell, hvor vi hedrer dine spesielle øyeblikk med smak, eleganse og sjarm.

 

Biblioteket pyntet