ØLSMAKING
Få et innblikk i norsk ølhistorie, råvarer og smaker kombinert med mat.
Vi tar for oss noen klassiske utvalgte øltyper som dere får smake og lukte dere bedre kjent med og leke med smaker.
Pris: kr. 9500,- minstepris opptil 20 personer
Over dette kommer det et tillegg på kr. 250,- pr. person
Varighet: 1,5-2 timer
Gruppestørrelse: inntil 25 personer
VINSMAKING
Ost & vin er en klassiker, men ikke bare enkelt å få til. Vår Sommelier tar dere igjennom sesongens viner, og kombinerer disse med oster fra Thorbjørnrud Ysteri. Mer smak og mindre teori, en hyggelig smaksopplevelse for alle.
Pris: kr. 9500,- minstepris opptil 20 personer
Over dette kommer det et tillegg på kr. 250,- pr. person
Varighet: 1,5-2 timer
Gruppestørrelse: inntil 25 personer
LÆR Å SMAKE PÅ VIN MED VÅR SOMALIER, KARINA
Pause video