SELSKAPER

Thorbjørnrud Hotell er det perfekte stedet å holde både små og store selskaper. Enten du planlegger et bryllup, en dåp, en konfirmasjon eller et jubileum, tilbyr vi den perfekte settingen med en vakker hage og passende arkitektur. Vårt kjøkken legger stor vekt på kvalitet og hjelper til med å skape menyer basert på lokale, sesongbaserte råvarer. Med totalt 82 romslige rom og kapasitet til å imøtekomme opptil 164 gjester, vil du kunne arrangere selskaper dine gjester sent vil glemme!

 

HVA VI KAN ARRANGERE FOR DEG:
Bryllup ute i hagen

BRYLLUP 💍

Planlegger dere å si "ja" omgitt av venner og familie? På Thorbjørnrud Hotell skaper vi uforglemmelige bryllupsfeiringer som passer perfekt til deres drømmer. Med en vakker beliggenhet ved Randsfjordens sørlige ende og omgitt av kulturelle skatter, tilbyr vi et helt spesielt bakteppe for deres store dag. Vi tar oss av alt fra den romantiske borddekoren til den delikate festmenyen, og vårt dedikerte personale står klare til å gjøre deres bryllup til en minneverdig opplevelse. La oss ta hånd om detaljene mens dere nyter reisen inn i deres kjærlighetshistorie.

 

JUBILEUM 🎈

Feire ditt jubileum hos oss på Thorbjørnrud Hotell, hvor våre flotte selskapslokaler og skreddersydde festmeny gjør dagen ekstra spesiell. Vi bruker kun de beste lokale råvarene, inkludert egne urter, blomster, frukt og grønnsaker, samt vår egenproduserte øl og cider. Nyt en uforglemmelig middag i vår historiske direktørbolig, og la oss hjelpe deg med å planlegge tidspunktet og menyen slik at din jubileumsfeiring blir akkurat slik du ønsker det. Velkommen til en minneverdig opplevelse på Thorbjørnrud Hotell!

Dekket i dagligstuen for sellskap
Gitar på Julebord

JULEBORD 🎄

Bli med oss for en uforglemmelig julefeiring på Thorbjørnrud Hotell! Nyt deilige julegodter, forfriskende drikkevarer og en varm, koselig atmosfære. Vår idylliske beliggenhet ved vannet tilfører ekstra sjarm til arrangementet, og med våre romslige oppholdsrom er det plass til alle - enten du feirer med kolleger, venner eller familie. Bestill ditt julebord hos oss i dag og bli med på en festlig og hyggelig feiring som vil skape gode minner for livet!

CATERING 👨🏻‍🍳

Opplev smakene av Thorbjørnrud uansett hvor du holder arrangementet ditt. Med vår catering får du lokale og rene råvarer som løfter enhver anledning. Fra vår egen hage og samarbeid med lokale produsenter, tilbyr vi deilige retter som garantert vil imponere gjestene dine. Kontakt oss for vår meny og gjør ditt neste arrangement minneverdig med smaker fra Thorbjørnrud.

Catering preparasjon
Dåp

DÅP 🕊️

Feir din babys dåp i våre vakre, historiske lokaler på Thorbjørnrud Hotell. Med en fantastisk beliggenhet ved Randsfjorden, tilbyr vi en skreddersydd meny med lokale råvarer, inkludert egne urter, blomster, og frukt og bær fra våre hager. Vi tilbyr også tilpasset mat til barn og spedbarn, samt rom med babyseng for en behagelig opplevelse. La oss være vertskap for din spesielle dag og skape uforglemmelige minner sammen.

KONFIRMASJON 🏵️

Feir din konfirmasjon hos oss på Thorbjørnrud Hotell. Velg blant våre ulike lokaler og nyt en deilig konfirmasjonsmiddag fra vår spesialmeny, inkludert velkomst med aperitiff, 3-retters middag og kaffe med utvalgte kaker. Hos oss får dere alltid et eget lokale for feiringen, og vi tilbyr også en luftig lounge for barna med leker og spill. Med egenprodusert drikke, lokale råvarer og en frodig hage med egen grønnsaker og urter, samt tilgang til strandlinje med egen brygge, vil din konfirmasjon bli en uforglemmelig opplevelse hos oss på Thorbjørnrud Hotell.

Pyntete bord