SELSKAP

Thorbjørnrud Hotell er et nydelig sted å holde både de små og store selskaper. Vårt kvalitetsbevisste kjøkken hjelper til med å sette sammen en festmeny basert på lokale og sesongens råvarer. 

Brudeparet går hånd i hånd langs innkjørselen til hotellet

Bryllup

Vi hjelper til med å arrangere den store dagen for inntil 100 gjester. Vi skreddersyr slik at dere får den opplevelsen akkurat slik dere ønsker. Alt fra hvordan vi pynter og dekker bord, blomsterdekorasjoner, setter sammen en festmeny og kaker for dagen.

 

Ta kontakt med oss for å få et tilbud slik at vi kan starte planleggingen

Dåp

Dåp

Inviter til dåpsmiddagen i historiske lokaler i vår direktørbolig. Vi setter sammen en passende meny med tilhørende dessertbord for dine gjester. 

 

Ta kontakt for tilbud og for å holde av dato

Cakepops

Konfirmasjon

Planlegg konfirmasjonsmiddagen med familien og venner hos oss. Vi har flere lokaler du kan velge mellom og du kan velge retter fra vår konfirmasjonsmeny. 

 

Ta kontakt for tilbud og for å holde av dato

Dekket i dagligstuen for sellskap

Jubileum

Vi kan tilby flotte selskapslokaler for en hver jubilant. Vi setter sammen en perfekt festmeny etter din smak basert på lokale råvarer.

 

Ta kontakt for tilbud og for å holde av dato

 

Spekemat

Catering


Hvis du velger å holde selskapet hjemme, eller i et lokale uten restaurant, kan du likevel oppleve litt av Thorbjørnrud ved å bestille mat fra vår catering. Du er garantert lokale, rene råvarer – og smaker som løfter anledningen.

 

Ta kontakt for tilbud og meny

Juletallerken, ribbe, kjøttkaker og julepølse

Julebord

Bli med oss for deilig julemat, flotte drikkevarer og koselig stemning. Vår vakre beliggenhet ved vannet gir ekstra sjarm til feiringen. Med romslige oppholdsrom har vi plass til alle. Lag gode minner med kollegene, vennene eller familien. Bestill julebordet ditt hos oss i dag og bli med på en varm og hyggelig feiring på Thorbjørnrud Hotell!

 

Ta kontakt