KONFIRMASJON

Feir din konfirmasjon i stil hos oss på Thorbjørnrud Hotell. Velg blant våre ulike lokaler og nyt en deilig konfirmasjonsmiddag fra vår spesialmeny.

Konfirmasjon ved kirken

En typisk konfirmasjon på Thorbjørnrud innebærer en velkomst med aperitiff før en herlig 3-retters konfirmasjonsmiddag. Avslutt måltidet med kaffe og utvalgte kaker, enten fra vårt eget bakeri eller fra eksterne leverandører. Dere vil alltid ha et eget lokale for feiringen, som gir en intim og personlig atmosfære.

Hvorfor velge Thorbjørnrud for din konfirmasjon? Vi skiller oss ut med vår egenproduserte drikke, inkludert øl, vin og cider, samt kommende vinmarker som vil legge til en ekstra dimensjon til vårt tilbud. Vi er stolte av å bruke lokale råvarer i våre retter, og vår ærverdige direktørbolig og frodige hage skaper en unik ramme for din feiring. Med egenproduserte grønnsaker og urter, samt tilgang til vår strandlinje med egen brygge, kan du nyte en helhetlig og autentisk opplevelse hos oss.

 

For de yngre gjestene tilbyr vi en luftig og morsom lounge der de kan kose seg med leker og spill, både innendørs og utendørs. Vi har også et utvalg av utendørsspill som badminton, kubb og Boule for å holde underholdningen i gang. Barnesenger er tilgjengelig på rommene, slik at de små kan ha en komfortabel pause under feiringen.

 

Velg Thorbjørnrud for din konfirmasjon og la oss være vertene for en minneverdig og spesiell dag for deg og din familie.

 

Pyntet i Direktørboligen