Ved idylliske Randsfjorden finner du ærverdige Thorbjørnrud Hotell

 

Thorbjørnrud Hotell ligger majestetisk til i naturskjønne omgivelser på Hadeland, kun en time fra Oslo og 45 minutter fra Gardermoen. 

Her møter du et historisk landskap, gamle bygninger, storgårder og små kongedømmer. Midt i denne idyllen finner du hotellet omringet av en historisk hage og vakre Randsfjorden som slynger seg bedagelig forbi. Vi har også egen strandlinje, brygge og båt. 

Jevnaker er en turistattraksjon med aktiviteter og opplevelser for liten og stor. I gangavstand fra hotellet finner du Norges eldste industribedrift; Hadeland Glassverk, Randsfjord badepark, Jevnaker sentrum m.fl. 

En kort kjøretur fra hotellet finner du Kistefos Museum med blant annet den internasjonalt anerkjente "The Twist".

Les mer i vår interaktive brosjyre her.

 

17. mai

Hipp Hurra for 17. mai

 

Husk å bestille bord til vår 17. mai buffet med både varme og kalde retter i tillegg til deilige desserter for store og små.

 

Pris per person: kr 595,-

Barn, 4-12 år: Halv pris

Barn, 0-4 år: Gratis

 

Bordsetning kl.  13:00 eller kl. 15:30.

 

Bestill bord med e-post eller ring oss på telefon 61 31 71 00.

 

SE OG GJØRE

 

 

HADELAND GLASSVERK 

 

Kombiner ditt opphold med et besøk til Hadeland Glassverk. 

Her kan du kombinere shopping, familiehygge og en rekke spennende aktiviteter og opplevelser som bl.a. glassblåsing og dypping av lys. 

Som gjest på Thorbjørnrud Hotell får du også 10 % ekstra rabatt på allerede rabatterte priser i fabrikkutsalget. 

Se åpningstider.

 

MATHOTELL

For oss betyr det at den viktigste ekstraverdien for våre hotellgjester er maten og det vi kan tilby av unike og lokale matopplevelser.
Vi har flere mål med kjøkkenhage samt et godt samarbeid med omkringliggende gårder om levering av kjøtt, meieri- produkter og de grønnsakene vi ikke produserer selv.

 

 

KISTEFOS MUSEUM

Kistefos er en unik kulturdestinasjon, beliggende i vakre omgivelser på Jevnaker. Kistefos er bygd på det tidligere fabrikkområdet til Kistefos Træsliperi AS og består i dag av en imponerende skulpturpark med 51 skulpturer, to kunstgallerier med skiftende utstillinger, samt et industrimuseum. 

Signaturbygget The Twist har høstet en rekke priser og nominasjoner for sitt spektakulære design. I 2020 ble Kistefos omtalt som en "must-see cultural destination" av The New York Times. 

I år er det ikke mindre enn tre nye utstillinger. I The Twist finner du vakre skulpturer fra Tony Cragg, og i Nybruket Galleri er det to nye utstillinger med verker fra Christen Sveaas' Kunststiftelse og Christen Sveaas' Kunstsamling.

VELKOMMEN TIL THORBJØRNRUD HOTELL