LITT OM OSS

NYTTÅRSFEIRING

Marker nyttårsaften på Thorbjørnrud Hotell i år.

Her får du oppleve ærverdige omgivelser, fantastisk mat, raketter og drikke for enhver smak. Vår bar i underetasjen vil være åpen, det er også tilrettelagt for barnefamilien i sofagrupper andre steder på hotellet.

5 retters meny inkl. aperitif og glass musserende ved midnatt: Kroner 995,-
Overnatting; 1295,- for enkeltrom og 1695,- for dobbeltrom.

Book bord på [email protected] eller 61317100

 

JULEBORD

Få en fantastisk juleopplevelse hos Thorbjørnrud Hotell!
Bli med oss for deilig julemat, flotte drikkevarer og koselig stemning. Vår vakre beliggenhet ved vannet gir ekstra sjarm til feiringen. Med romslige oppholdsrom har vi plass til alle. Lag gode minner med kollegene, vennene eller familien. Bestill julebordet ditt hos oss i dag og bli med på en varm og hyggelig feiring på Thorbjørnrud Hotell!

MATHOTELL

For oss betyr det at den viktigste ekstraverdien for våre hotellgjester er maten og det vi kan tilby av unike og lokale matopplevelser.
Vi har flere mål med kjøkkenhage samt et godt samarbeid med omkringliggende gårder om levering av kjøtt, meieri- produkter og de grønnsakene vi ikke produserer selv. Visste du at du ikke trenger å booke rom for å spise middag hos oss? Kontakt resepsjonen for å booke bord og nyt alt fra 2 til 4 retter hos oss!

EGEN VINPRODUKSJON

Thorbjørnrud Hotell er stolte av å drive egen vinproduksjon med hele 6000 vinranker som er omhyggelig dyrket på vår eiendom. Vår vinproduksjon er en spennende satsing, og vi ser frem til å høste de første druene høsten 2024. Vinstokkene forventes å vokse til imponerende 2 meters høyde. Planlegg ditt besøk til oss neste år for en smaksopplevelse av ekte norsk vin!

VELKOMMEN TIL THORBJØRNRUD HOTELL