Ved idylliske Randsfjorden finner du ærverdige Thorbjørnrud Hotell

 

Thorbjørnrud Hotell ligger majestetisk til i naturskjønne omgivelser på Hadeland, kun en time fra Oslo og 45 minutter fra Gardermoen. 

Her møter du et historisk landskap, gamle bygninger, storgårder og små kongedømmer. Midt i denne idyllen finner du hotellet omringet av en historisk hage og vakre Randsfjorden som slynger seg bedagelig forbi. Vi har også egen strandlinje, brygge og båt. 

Jevnaker er en turistattraksjon med aktiviteter og opplevelser for liten og stor. I gangavstand fra hotellet finner du Norges eldste industribedrift; Hadeland Glassverk, Randsfjord badepark, Jevnaker sentrum m.fl. 

En kort kjøretur fra hotellet finner du Kistefos Museum med blant annet den internasjonalt anerkjente "The Twist".

Les mer i vår interaktive brosjyre her.

 

 

SE OG GJØRE

 

 

HADELAND GLASSVERK 

 

Kombiner ditt besøk med en tur til Hadeland Glassverk. 

Her kan du kombinere shopping, familiehygge og en rekke spennende aktiviteter og opplevelser som bl.a. glassblåsing og dypping av lys. 

Som gjest på Thorbjørnrud Hotell får du også 10 % ekstra rabatt på allerede rabatterte priser i fabrikkutsalget. 

Se åpningstider for påsken.

 

Påske HG

MATHOTELL

For oss betyr det at den viktigste ekstraverdien for våre hotellgjester er maten og det vi kan tilby av unike og lokale matopplevelser.
Vi har flere mål med kjøkkenhage samt et godt samarbeid med omkringliggende gårder om levering av kjøtt, meieri- produkter og de grønnsakene vi ikke produserer selv.

 

 

KISTEFOS MUSEUM

Kistefos er en unik kulturdestinasjon, beliggende i vakre omgivelser på Jevnaker. Kistefos er bygd på det tidligere fabrikkområdet til Kistefos Træsliperi AS og består i dag av en imponerende skulpturpark med 51 skulpturer, to kunstgallerier med skiftende utstillinger, samt et industrimuseum. 

Det nye signaturbygget The Twist har høstet en rekke priser og nominasjoner for sitt spektakuære design. I 2020 ble Kistefos omtalt som en "must-see cultural destination" av The New York Times. 

Sesongen er nå over, men skulpturparken kan fortsatt besøkes. 

Områdebillett utenfor åpningstid/sesong: kr. 100,- (må kjøpes ved en av inngangene). 

Kistefos vinter

VELKOMMEN TIL THORBJØRNRUD HOTELL