CATERING

Når det gjelder å gi dine gjester en smak av Thorbjørnrud, trenger du ikke lenger begrense deg til våre hotellvegger. Med vår cateringtjeneste kan du ta med deg vår unike matopplevelse hvor som helst, og løfte enhver anledning til nye høyder.

Catering

Vår filosofi om å feire lokale og rene råvarer fortsetter å være kjernen i vår catering. Fra vårt eget hjørne av naturen, henter vi ingredienser fra vår hage, urtehage og frukttrær og bærbusker for å skape retter som er laget med en god porsjon kjærlighet og omtanke. Men vi stopper ikke der. Vi har også utviklet solide partnerskap med en rekke lokale produsenter som deler vår lidenskap for kvalitet og autentiske smaker.

 

Tenk deg oster fra Thorbjørnrud Ysteri, saftig kjøtt fra Brandbu Pølsemakeri, smakfulle pølser fra Ask Gård, ferske egg fra gårdene på Jevnaker, forfriskende Go-Is fra Hadeland og friske grønnsaker fra Kvelsrud Gård – alt dette og mer er tilgjengelig for å skape en uforglemmelig matopplevelse for deg og dine gjester.

 

Enten du planlegger en stor festlig begivenhet eller en mer intim sammenkomst, tilbyr vår cateringtjeneste den perfekte løsningen. Vi tilpasser oss dine behov og leverer en smakfull meny som vil imponere selv de mest kresne ganer.Ta kontakt med oss i dag for å utforske vår varierte meny og la oss sammen skape magiske øyeblikk med smaker fra Thorbjørnrud på ditt neste arrangement.