BRYLLUP

Velkommen til Thorbjørnrud Hotell, der vi skaper uforglemmelige bryllupsfeiringer som passer perfekt til deres drømmer. Vi har plass til rundt 100 gjester, og vi sørger for at hver eneste detalj er skreddersydd for å gjøre deres spesielle dag helt unik. Fra den romantiske borddekoren og fargerike blomsterarrangementene til den delikate festmenyen og de uimotståelige kakene, tar vi oss av alt for dere.

Brudeparet går hånd i hånd langs innkjørselen til hotellet

Vår vakre beliggenhet ved Randsfjordens sørlige ende, omgitt av den kulturelle rikdommen til Hadeland Glassverk og Kistefos-museet, gir en helt spesiell atmosfære til deres bryllup. Dere får deres eget hus til bryllupet, og vi legger stor vekt på å bruke lokale råvarer, inkludert urter fra vår egen hage, frukt og bær fra hagen, og grønnsaker fra vår store grønnsakshage. I tillegg brygger vi vårt eget øl og cider på hotellet, og vi samarbeider med lokale gårdbrukere for å sikre kvaliteten på våre ingredienser.

Vår direktørbolig, en sjarmerende sveitservilla med tradisjonell arkitektur, danner det perfekte bakteppet for bryllupsfeiringen. Med røtter tilbake til 1300-tallet, er gården pittoresk og ideell for uforglemmelige bryllupsbilder. Vårt dedikerte personale er alltid klare til å gå det ekstra skrittet for å gjøre deres spesielle dag enda mer minneverdig. Våkne opp til spektakulær utsikt over Randsfjorden fra våre beste rom, og la oss gjerne ordne med champagne, vin eller annen forfriskning for å starte dagen på en strålende måte. Og hvis dere ønsker det ekstraordinære, kan vi også hjelpe med å ordne transport i en klassisk og stilig Rolls Royce. La oss ta hånd om alle detaljene, fra planlegging av tidspunkt til sammensetning av menyen. På Thorbjørnrud Hotell er deres bryllup ikke bare en begivenhet, det er en oppdagelsesreise inn i deres kjærlighetshistorie.

 

Bryllup ute i hagen