JULEBORD

Bli med oss for en uforglemmelig juleopplevelse fylt med deilig mat, herlige drikkevarer og den varme atmosfæren som kun julen kan bringe. Vår idylliske beliggenhet ved vannet tilfører ekstra sjarm til feiringen, og med våre romslige oppholdsrom kan vi garantere at alle gjestene deres vil føle seg velkommen og komfortable. Uansett om det er med kolleger, venner eller familie, så er Thorbjørnrud Hotell stedet å være denne julen.

Hva gjør vårt julebord unikt? Vi legger vekt på bruk av lokale produkter, som gir våre retter en autentisk og særegen smak. I tillegg tilbyr vi vår ærverdige direktørbolig som en eksklusiv ramme for deres feiring, og de fleste arrangementer vil ha sitt eget dedikerte lokale for en enda mer intim atmosfære. Vår dedikerte stab er også her for å hjelpe dere med å finne det perfekte tidspunktet for deres julefeiring.

Inviter deres kolleger, venner og familie til en minneverdig julebuffet, hvor dere kan glede dere over en rikholdig meny med klassiske juleretter samt et luksuriøst skalldyrbord for de som foretrekker sjømat. Avslutt måltidet med våre deilige desserter og en varm velkomstdrink med gløgg ved ankomst.

Etter middagen kan dere fortsette kvelden i vår koselige bar, hvor dere kan nyte god musikk og drikke i et godt selskap. Vi ser frem til å gi dere en uforglemmelig jul her på Thorbjørnrud Hotell!

 

 

Mingling på julebord