Julebord

 

Er du på jakt etter det perfekte stedet for å arrangere årets julebord? Søk ikke lenger! På Thorbjørnrud Hotell tilbyr vi en unik og stemningsfull juleopplevelse som vil fortrylle både deg og dine gjester. Her kombinerer vi den vakre norske vinteren med varm gjestfrihet, deilige kulinariske opplevelser og en unik atmosfære som garantert vil skape minner som varer livet ut.

Hva kan du forvente når du velger Thorbjørnrud Hotell som vertskap for ditt julebord?

  1. Mesterlig Matopplevelse: Våre dedikerte kokker vil fortrylle smaksløkene med sesongbaserte, lokale råvarer tilberedt med lidenskap og kreativitet. Fra tradisjonelle juleretter til innovative smakskombinasjoner, vil vårt julebord være en kulinarisk reise som imponerer selv de mest kresne ganer.

  2. Idyllisk Beliggenhet: Thorbjørnrud Hotell ligger i et eventyraktig landskap, omgitt av snøkledde fjorder og majestetiske fjell. Den pittoreske atmosfæren skaper den perfekte rammen for en stemningsfull julefeiring som virkelig skiller seg ut.

  3. Varierte Arrangementer: Uansett om du foretrekker en intim middag for nærmeste kolleger eller en større fest for hele bedriften, har vi fleksible lokaler og arrangementer som passer ditt behov. Vårt erfarne arrangementsteam vil skreddersy hvert detalj etter dine ønsker, slik at du kan fokusere på å nyte festen.

  4. Aktiviteter og Avslapning: Ønsker du å legge til ekstra elementer til ditt julebord? Vi tilbyr et bredt spekter aktiviteter, som kan inkluderes for å gjøre opplevelsen enda mer minneverdig. Og etter en dag med moro og latter, kan du slappe av og nyte roen.

  5. Tradisjon og Innovasjon: På Thorbjørnrud Hotell tar vi vare på juletradisjonene, samtidig som vi legger til vår egen unike vri. Du kan forvente deg både velkjente elementer og spennende nyheter som gjør julefeiringen ekstra spesiell.

Gjør årets julebord til en uforglemmelig opplevelse for deg og dine kolleger. Velg Thorbjørnrud Hotell som vertskap, og vi garanterer at du vil bli belønnet med smil, glede og takknemlighet fra alle som deltar. Kontakt oss i dag for å reservere din datoen og begynne planleggingen av årets mest fantastiske julefeiring!

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en magisk juleopplevelse på Thorbjørnrud Hotell.
 

Kontakt oss på telefon: 61317100, eller mail: [email protected] for booking.