Bo minst 3 netter, få 50% på siste natt i sommer!
VERDENS MEST KJENTE LEGO® UTSTILLING KOMMER TIL JEVNAKER
 

Art of the Brick

 

Se den verdenskjente utstillingen "Art Of The Brick" på Hadeland Glassverk i sommer!
Utstillingen er åpen hver dag fra 11. mai til 15. september.
Kun en kjapp 5-minutters gåtur unna hotellet!

LITT OM OSS

IDYLLISK HOTELL VED RANDSFJORDEN

Kun én times kjøretur fra Oslo og en rask 45-minutters kjøretur fra Gardermoen ligger Thorbjørnrud Hotell. Med 82 komfortable rom og kapasitet til å huse opptil 164 gjester, tilbyr vårt hotell en rekke eksklusive fasiliteter og opplevelser. Like vell blir Thorbjørnrud Hotell ofte beskrevet som en ukjent perle.

FOKUS PÅ MAT

For oss betyr det at den viktigste ekstraverdien for våre hotellgjester er maten og det vi kan tilby av unike og lokale matopplevelser.
Vi har flere mål med kjøkkenhage samt et godt samarbeid med omkringliggende gårder om levering av kjøtt, meieri- produkter og de grønnsakene vi ikke produserer selv. Visste du at du ikke trenger å booke rom for å spise middag hos oss? Kontakt resepsjonen for å booke bord og nyt alt fra 2 til 4 retter hos oss!

KURS & KONFERANSESENTER

Vårt hotell er det ideelle stedet for bedrifter som søker unike og velutstyrte møterom, samt en fantastisk atmosfære for gruppearbeid og nettverking. Med 14 møterom og grupperom i ulike størrelser, skreddersyr vi våre fasiliteter for å møte alle dine møtebehov. Vårt auditorium kan romme opptil 130 deltakere, og vi er forberedt på å imøtekomme dine tekniske krav og behov.

EGEN VINPRODUKSJON

Thorbjørnrud Hotell er stolte av å drive egen vinproduksjon med hele 6000 vinranker som er omhyggelig dyrket på vår eiendom. Vår vinproduksjon er en spennende satsing, og vi ser frem til å høste de første druene høsten 2024. Vinstokkene forventes å vokse til imponerende 2 meters høyde. Planlegg ditt besøk til oss neste år for en smaksopplevelse av ekte norsk vin!

ØLBRYGGING

På Thorbjørnrud Hotell har vi vårt eget ølbryggeri, hvor vi produserer vårt eget øl. Med fokus på førsteklasses norske råvarer og tilgang til et av Norges beste drikkevann, blir det kvalitet. Vi benytter norsk malt så langt det er mulig, noe som gir ølet en unik karakter som vi er stolte av. Oppe i andre etasje kan du kjøpe med deg flasker øl av alle variantene Andreas har brygget. (Vanlige åpningstider for ølsalg gjelder).

GLAMPING VED SJØEN

Med våre glampingtelt kan du nyte naturen med all den komforten du ville fått på et vanlig hotellrom. Teltene lyser opp kvelden og skaper en magisk atmosfære. De er romslige med en strålende utsikt over Randsfjorden. Inne finner du komfortable senger, stoler, gulvtepper og romantisk belysning. Teltene er utstyrt med strøm og varmeovn, og på solfylte dager kan du enkelt rulle opp veggene for frisk luft. Hvert telt har tilgang til toalett- og dusjfasiliteter, og foran teltet kan du slappe av i ditt eget utemøblement. Glampingsesongen på Thorbjørnrud starter den 24. mai og stenger den 8. september.

VEGG I VEGG MED HADELAND GLASSVERK

Hadeland Glassverk, en kort 3-4 minutters spasertur fra Thorbjørnrud Hotell, er en skattekiste av kultur og moderne design. Galleri 2 byr på kunst av verdensklasse med skiftende utstillinger gjennom året. Skattkammeret Museum viser en unik samling av gjenstander fra tre århundrer med produksjon ved Hadeland Glassverk, fra 1762 til i dag. Nyt kulinariske opplevelser på hele 6 varierte spisesteder, inkludert det tradisjonsrike bakeriet fra 1700-tallet. Se glassblåsere i aksjon med glødende glass og gloheite ovner som drives av 100% ren energi.

NÆRMESTE HOTELL TIL KISTEFOS MUSEUM

Kun 10 minutter med bil (4,4 km) unna hotellet finner du Kistefos.  Kistefos Museum er en kunstinstitusjon og skulpturpark som fokuserer på samtidskunst og inneholder en imponerende samling av skulpturer, installasjoner og andre kunstverk. I tillegg til utstillingene gir Kistefos besøkende muligheten til å utforske den vakre skulpturparken og oppleve det historiske industriområdet.

Book et opphold på minst 2 netter å få flott pris på Kistefosbillett, rom, frokost & middag her!

GALLERI