TILBUD OG PAKKER

Her kan du se hva Thorbjørnrud Hotell har å tilby av pakker, arrangementer og aktiviteter. Vi vil også føre opp alt det spennende som skjer hos Hadeland Glassverk og Kistefoss. Ta en titt på denne siden fra tid til annen for nye og spennende tilbud. Kanskje finner du noe som frister?

Håntverksfestivalen promobilde

20% RABATT PÅ ROM UNDER HÅNDVERKSFESTIVALEN!

Vi feirer dette flotte arrangementet på Thorbjørnrud med 20% rabatt på alle rom så lenge festivalen varer. Rabatten gjelder i tidsrommet 3. februar – 24. mars 2024. Bruk rabattkoden “HÅNDVERK” på våre nettsider og nyt våre rom til en bedre pris! 

Hadeland Glassverk løfter frem håndverk av alle slag i Håndverksfestivalen. Både moderne og tradisjonsrike håndverksmetoder får sin plass i en flott salgsutstilling i Galleri 2. 

Hadeland Glassverk har fra tidligere år en lang tradisjon for å arrangere håndverksfestivaler. I 2024 finner de frem igjen det beste fra denne tradisjonen, gir det en ny innpakning og løfter frem enda flere gode, norske håndverkere, kunstnere og skapere! De vil vise frem, lære bort, engasjere og inspirere - og gi de besøkende en spennende og ny opplevelse innenfor kunst og håndverk. https://www.hadeland.com/handverksfestivalen