HØST PÅ THORBJØRNRUD

Høstaktiviteter på Thorbjørnrud Hotell

Høsten nærmer seg med sine fargerike landskap og svalere temperaturer, og på Thorbjørnrud Hotell ønsker vi deg velkommen til en rekke unike opplevelser. Nyt den stemningsfulle atmosfæren og den varme gjestfriheten vår under høstferien. Ta del i den vakre høstsensasjonen på vårt idylliske hotell og skap minner som varer.

Og som en spesiell gest til våre kundeklubbmedlemmer, tilbyr vi hele 30% rabatt på alle rombestillinger. Ønsker du å bli medlem? Meld deg inn her!

Allerede medlem? Book rom til 30% her!

Blås ditt eget gresskar på Hadeland Glassverk

BESØK HADELAND GLASSVERK

Høsten på Glassverket er en unik opplevelse. Ta del i Norges største glass- og krystallproduksjon gjennom 260 år i Skattekammeret museum. Prøv deg som glassblåser og blås ditt eget glass-gresskar i Glasshytta. Her får du en minneverdig opplevelse for både voksne og barn.

 

The Twist installasjonen på Kistefoss i høstfarger

SESONGAVSLUTNING PÅ KISTEFOSS

Utforsk årets utstillinger på Kistefoss museet før sesongen avsluttes. Opplev en variert samling kunstverk og installasjoner. Ta med venner og familie for en berikende opplevelse. Besøk museet for å få med deg den flotte kunsten og de kule skulpturene.

Tur i skog og mark

TUR I SKOGEN

 

Om høsten inviterer Hadelands naturskjønnhet til uforglemmelige turer. Utforsk vår praktfulle natur med vakre fargesprakende skoger, majestetiske topper og dype juv. Ta en rolig spasertur gjennom den idylliske naturen og la deg begeistre av varme høstfarger som maler omgivelsene.

Stolpejakten i Jevnaker

STOLPEJAKT

Har du vurdert å bli med på stolpejakten? Opplev gleden av å finne strategisk plasserte stolper rundt om i nærområdet. Med omtrent 80 stolper spredt rundt på Ringerike og Jevnaker, kan du glede deg til en aktiv og givende oppdagelsesreise.

Innhøsting fra Kjøkkenhagen

INNHØSTING AV GRØNNSAKSHAGEN

I løpet av høsten høster vi inn alle våre nyrørte grønnsaker rett fra våre egne hotellhager. Dette betyr at våre gjester kan glede seg til autentiske kortreiste smaker i maten de nyter hos oss. Fra hage til tallerken - en smakfull opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Flyt Fjordsauna om høsten

FLYT FJORDSAUNA

Nyt høsten i privat badstue på vannet! Lei FLYT FjordSauna i 2 timer og opplev velvære i unike omgivelser. Saunaen har plass til 8-10 personer og fyres med vedfyrt ovn. Fjorden utennfor er dyp, og inne er det mulighet for å spille egen musikk. Her kan du sikre deg en skikkelig varm høstopplevelse!