THORBJØRNRUD I VINTER

Vinteraktiviteter på Thorbjørnrud

 

Med vinteren som senker seg over Jevnaker og julestemning i luften, ønsker vi deg velkommen til en hjertevarm opplevelse på Thorbjørnrud Hotell. Vi vet at denne tiden av året handler om kos, samhold og minner som varmer lenge.

I julen, som i resten av vinteren, kan du forvente deg en stemningsfull atmosfære på Thorbjørnrud. Vi har dekket opp våre hyggelige saler med juledekorasjoner og skapt den perfekte kulissen for ditt vinteropphold. Det er tid for glitrende lys, knitrende peisild og felles øyeblikk med dem du er glad i.

Her er en oversikt over hva du kan forvente denne sesongen:

Julebord i direktørboligen

JULEBORD FOR ALLE ANLEDNINGER

Bli med på julefesten hos Thorbjørnrud! Uansett om du ønsker å samle kolleger, familie eller venner, har vi dekket bord for deg. Vårt julebord byr på lokale smaker og sesongens beste lokale råvarer. Familiejulebordene våre finner sted 26. november, samt 3., 10., og 17. desember, mens bedriftsjulebord kan bookes på flere passende datoer. Kom og nyt en minneverdig juleopplevelse med oss!

Kontakt oss her, eller ring resepsjonen for å booke julebord: 61 31 71 00

 

Julletallerken

DEILIG  JULETALLERKEN 

I vinter serverer vi deg den autentiske smaken av julen med vår Juletallerken. Her har vi samlet tradisjonelle julesmaker fra vårt lokale kjøkken på en tallerken. Den deilige tallerkenen inkluderer ribbe, medisterkaker og julepølse fra Brandbu Pølsemakeri, lokale grønnsaker og poteter, samt valget mellom rødkål eller surkål og tyttebærsyltetøy. Til dessert serveres der riskrem med rød saus. Du kan nyte denne herlige juleopplevelsen på Thorbjørnrud når det passer deg – kontakt resepsjonen, og vi vil gjøre ditt besøk til en festlig anledning!

Kontakt oss her, eller ring resepsjonen for å booke deilig en julemiddag: 61 31 71 00

 

Nyttårstilbud på Thorbjørnrud

FEIR NYTTÅR MED OSS

Hva med å avslutte året med stil? På Thorbjørnrud skaper vi en minneverdig nyttårsaftenopplevelse. Vår restaurant serverer en festmåltid som feirer lokale smaker, og atmosfæren er preget av varme og eleganse. Etter middagen kan du ta en spasertur rundt i våre vakre omgivelser, slappe av med noe godt i glasset ved peisen eller fortsett festen nede i baren. Avslutt kvelden med å ønske det nye året velkommen i et sjarmerende og festlig miljø. Velkommen til en uforglemmelig nyttårsaften på Thorbjørnrud!

Kontakt oss her, eller ring resepsjonen for å booke en uforglemmelig nyttårsaften: 61 31 71 00

Fyrer i klebersteinpeisen i direktørboligen

VI FYRER I VÅRE FLOTTE KLEBERSTEINSPEISER

Nå som vinteren er her fyrer vi opp i klebersteinspeisene våre. Inne i direktørboligen kan du nå kose deg med varmen fra flammene og høre lyden av knitrende vedkubber. Vi sørger for at peisene tennes om kveldingen. Vi håper flammene bidrar til å skape en koselig atmosfære, akkurat som i peisestuen hjemme.

 

Juletider på Hadeland Glassverk

NISSEFEST OG ANNET MORO PÅ HADELAND GLASSVERK

I førjulstiden er Hadeland Glassverk et fint sted å være om du er ute etter den ekte julestemningen. Her kan du kombinere juleshopping, førjulskos, tradisjoner og gode matopplevelser! I år kan du også besøke Hadeland Glassverks største julebutikk noen sinne i Galleri 2! De gode opplevelsene står i kø hos oss denne julen!

Se hva som skjer på Hadeland Glassverk i julen her!