Språk

Thorbjørnrud Hotel


Thorbjørnrud Catering

Catering

Det er alltid hyggelig med besøk på hotellet, men vi kan også levere maten vår akkurat der du er! Vi tilbyr alt fra tradisjonelle snitter, koldtbord og tapas til overtidsmat og selskapsmiddager. Vi gjør også store arrangementer med kokker og servitører, der vi tar ansvar fra alt fra a-å. Be gjerne om referanser!

En smak av Hadelands vakre kulturlandskap
På Thorbjørnrud er vi selvforsynt med kjøtt og melk fra vår egen gård, Øvre Kjekshus. I hotellhagen dyrker vi grønnsaker, frukt og urter. Vi lager våre egne spekepølser, skinker og pateer, og i ysteriet på hotellet lager vi velsmakende oster og andre meieriprodukter.

Fra jord til bord
Å ha hånd om produksjonen fra jord til bord gir oss anledning til å tenke helhetlig og langsiktig; på valg av dyr, dyrevelferd, bærekraft og optimal utnyttelse av råvarene. Dette preger selvsagt menyene våre, som er naturlig inspirert av sesong.

Forretningslunsj, overtidsmat og selskap
God mat hever enhver anledning. Blir ikke møtene litt hyggeligere når lunsjen overgår forventningene? Overtidstimene litt mer produktive med en ordentlig middag i magen? Og er det ikke litt lettere å invitere til selskap når du vet at maten lager seg selv og smaker fortreffelig? Ta kontakt og hør hva vi kan tilby.

 

undefined

Til toppen