Språk

Thorbjørnrud Hotel


Opplevelser på Thorbjørnrud Hotell

Aktiviteter


Thorbjørnrud er et idyllisk og fredelig sted – men mulighetene for adspredelser er mange! Lær å lage italiensk pizza eller egne pølser, smak deg gjennom akevittens historie, ta et dypdykk i ostebassenget eller få med deg et glassblåsershow på Hadeland Glassverk. Vi kan tilby opplevelser for både friskuser, gourmeter, eventyrere og blandingsgrupper!

Våre mest populære aktiviteter

 1. Best på lokalmat! Hotelleier og bonde Olav Lie-Nilsen inviterer til et spennende foredrag om matkonseptet Thorbjørnrud, med hovedtemaene mat, bærekraftig landbruk, smak – fysiologisk og kulturelt, gastronomi og måltidskultur. Olav er en erfaren og entusiastisk historieforteller som vekker stor begeistring med sin allsidige kunnskap og smittende lidenskap. 
 2. Ost og vin Ost og vin er en klassiker, men ikke bare enkelt å få til! Vår vinekspert tar dere gjennom Thorbjørnruds oster med heldige og mindre heldige vinkombinasjoner – for å vekke sansene, gi noen aha-opplevelser og demonstrere hva man er ute etter. Mer smak og mindre teori, en hyggelig smaksopplevelse for alle.
 3. Ølsmaking Hotelldirektør Kjetil gir dere et innblikk i råvarer og smaker, kombinert med mat. Vi tar for oss fem utvalgte øltyper som dere får smake og lukte dere bedre kjent med.
 4. Pølsekurs Imponer familie og venner med egenlagde pølser. Våre karismatiske kokker gir deg innblikk i god gammeldags pølselaging og lærer deg triksene som gjør pølser til festmat!
 5. Pizzakurs Vi samles rundt pizzaovnen der kokkene lærer deg hvordan man lager ekte Italiensk pizza som både smaker og imponerer!
 6. Brødbaking Kort innføring i brødbaking i bakerovn, i vår hyggelige kjellerstue Slyngelstuen. Du får det rykende ferske brødet med hjem.
 7. Herregårdsmord Middagen blir overraskende avbrutt da hotelleier Greger Faber Nilsen blir drept. Etterforskningen starter og ledetråder og åsted undersøkes.
 8. Glassblåsershow på ærverdige og tradisjonsrike Hadeland Glassverk som ligger bare 3 minutters gange fra hotellet. Vi organiserer både show og designkonkurranser for gruppene.
 9. Mal med meg Få fram dine kreative evner i vårt populære malerkurs holdt av billedkunstner Anita Korneliussen.
 10. Kreativt Kick-Off  Et allsidig program for å få fram dine kreative egenskaper og lære å ta dem i bruk på jobb og i dagliglivet. Med Morten Gray.
 11. Kreativ utfordring 14 forskjellige lagaktiviteter hvor man får testet sine kreative egenskaper og helt sikkert lært noe nytt om både seg selv og sine kolleger. Med Morten Gray.
 12. Teambuildingsløype Lær hverandre bedre å kjenne gjennom en rekke morsomme aktiviteter, som krever både samarbeid og kommunikasjon. Passer for alle, uansett alder og fysisk nivå. Med Fossen friluft.
 13. Elvesport Få opp adrenalinet og opplev noe unikt. Vi arrangerer rafting i en-, to- og tremannsrafter, svømming med riverboard eller padling med elvekajakk.
 14. Gokart Finn ut hvem som er raskest i ditt firma. Vi arrangerer fartsfylte løp med gokart på Eggemoen.
 15. Bowling En klassiker som sjelden feiler. En forløsende avslutning for alle.
 16. Curling Hvis du ikke har prøvd curling enda – gjør det! På Jevnaker kunstisbane finnes det to curlingbaner til leie, her blir det som oftest mye latter med kosten på snei.
 17. Kistefos-museet Kistefos-museet er et fantastisk anlegg som omfatter industrimuseum, kunsthall og skulpturpark. Her kan man få ulike omvisninger, nyte utstillingene og kose seg i fantastiske omgivelser både inne og ute.
 18. Tenk - gjør - skap er en annerledes forestilling som kombinerer musikk, teater, en sterk personlig historie og et faglig innhold som inspirerer og hjelper publikum til å prestere bedre på daglig basis. Les mer.

Gangavstand til Hadeland Glassverk (med spennende besøkssenter), Haugerstranda (flott badestrand) og Jevnaker sentrum med restauranter og butikker.

 

                         undefined       

                 

Til toppen