SMAKINGER

ØLSMAKING

Hotelldirektør og ølkelner Kristoffer gir dere et innblikk i norsk ølhistorie, råvarer og smaker kombinert med mat. 
Vi tar for oss noen klassiske utvalgte øltyper som dere får smake og lukte dere bedre kjent med og leke med smaker. 

 

Pris: kr. 9500,- minstepris opptil 20 personer 
Over dette kommer det et tillegg på kr. 250,- pr. person 

Varighet: 1,5-2 timer 

Gruppestørrelse: inntil 25 personer 

 

ølsmaking 2

VINSMAKING

Ost & vin er en klassiker, men ikke bare enkelt å få til.
Vår Sommelier tar dere igjennom sesongens viner, og kombinerer disse med oster fra Thorbjørnrud Ysteri. 
Mer smak og mindre teori, en hyggelig smaksopplevelse for alle. 

 

Pris: kr. 9500,- minstepris opptil 20 personer 
Over dette kommer det et tillegg på kr. 250,- pr. person 

Varighet: 1,5-2 timer 

Gruppestørrelse: inntil 25 personer 

 

Vinsmaking 2