ETT DRØMMEDØGN

29. oktober // 12. november // 26. november

Drømmedøgn poster

 

Opplev et uforglemmelig "Drømmedøgn" for sansene hos Thorbjørnrud Hotell og Hadeland Glassverk denne høsten! Dette eksklusive tilbudet, tilgjengelig på utvalgte datoer i oktober og november, gir deg muligheten til å fordype deg i en verden av kulinarisk nytelse, unikt håndverk og enestående historiefortelling.
 

Tilbudet inkluderer:

• Overnatting søndag til mandag på Thorbjørnrud hotell.

• Vinsmaking med vinspesialist, søndag.

• 4-retters middag søndag.

• God frokost mandag.

• Guiding i Skattkammeret museum og Glasshytta på Hadeland Glassverk, mandag.

 

Pris per person 2 900,- //  Pris per rom når to personer deler dobbeltrom: 4 900,-

THORBJØRNRUD

Fantastisk Matopplevelse

Ditt drømmedøgn begynner med en utsøkt 4-retters middag som serveres i den tidligere Direktørboligen til Hadeland Glassverk. Her kan du nyte en kulinarisk opplevelse basert på kortreiste råvarer fra vår egen hage, samt lokale produsenter.

 

Vinelskerens Drøm

Vinsmakingen med en vinspesialist gir deg muligheten til å utforske nøye utvalgte viner sammen med herlig tilbehør. Her på Thorbjørnrud Hotel har vi startet egen vinsatsing med 6000 vinranker, og du kan forvente å få innblikk i denne spennende satsingen.

Overnatting i Naturskjønne Omgivelser

Etter den herlige vinsmakingen kan du trekke deg tilbake til ditt rom på Thorbjørnrud Hotell. Her kan du slappe av og nyte den vakre naturen rundt Randsfjorden enten alene eller sammen med noen du er glad i.

 

HADELAND GLASSVERK

Historie, Design og Håndverk

Mandag starter dagen med en velsmakende frokostbuffet på hotellet. Deretter tar du en kort rusletur til Hadeland Glassverk, hvor en guide vil ta deg med på en fascinerende reise gjennom glassverkets historie. Du vil utforske det unike Skattkammeret og oppleve den imponerende glassblåserkunsten på nært hold. Denne tradisjonen har holdt seg uforandret i over 2000 år.

 

Stemningsfull Juleshopping 

Hadeland Glassverk har 10 varierte butikker som tilbyr alt fra glass og porselen til interiør og klær. Benytt anledningen til å handle julegaver i stemningsfulle butikker.

 

Ta kontakt med oss for bestilling:

Telefon: 61 31 71 00

[email protected] 

www.thorbjornrudhotell.no

 

THORBJØRNRUD HOTELL
Sagvegen 8
3520 Jevnaker