Kurs & Konferanse

Kurs & konferanse

Som gjest på Thorbjørnrud er du også på besøk hos en entusiastisk lokalmatprodusent! Det betyr ikke at du må være matentusiast for å trives her, men det vil selvfølgelig heve totalopplevelsen.


Luft, kunst og idylliske omgivelser

Vi har 82 hotellrom, 18 møterom og auditorium med plass til opptil 130 deltagere i kinosal. Felleslokalene er luftige med god plass til gruppearbeid og mingling. Her kan man strekke på bena, hente seg en kaffe, titte på kunsten vår eller fortsette samtaler som krever litt større takhøyde. Den idylliske hagen er også et deilig sted å samle hodet eller bedrive gruppeaktiviteter.


Unike matopplevelser
På Thorbjørnrud spiser du ureist lokalmat fra vår egen gård, oster fra ysteriet, som ligger i det gamle svømmebassenget vårt, og grønnsaker fra kjøkkenhagen. Lunsjbuffeten vår er viden kjent, og som oftest fyrer vi opp pizzaovnen og serverer italiensk pizza ved siden av.


Skjermet med muligheter
Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærområdet. De fleste velger å ta turen bortom Hadeland Glassverk, og ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig fremheve våre matkurs, -foredrag og -smakinger.

Til toppen