Glamping på Thorbjørnrud

Vil du oppleve et eventyr i sommer?

Fra 25. juni – 6. august kan du oppleve eksotisk glamping i hagen på Thorbjørnrud! Glem alt du vet om telting, her snakker vi luksustelt med deilige senger og glamorøs innredning, ferdig rigget når du kommer. En sjelden anledning til å kombinere stemningen fra tusen og én natt med det beste av norsk innlandssommer.

2-mannstelt og 4-mannstelt.
Frokostservering og tilgang til privat bad.

For booking og info. 

 

____________________________________________________________________

God morgen Norge på Thorbjørnrud

Da har vi hatt Tv2's God morgen Norge på besøk. De fikk være med å yste ost og brygge øl, hilse på kuer og steke pizza.

Her kan du se reportasjen fra besøket: Se filmen

... og Wenche som lager pizza med Thorbjørnruds egne oster.

Se film 

Se film

 

_____________________________________________________________________

 

Thorbjørnrud ble
Årets Lokalmatgründer 2016!

Å gjøre et konferansehotell selvforsynt med kjøtt og ost, er i seg selv en unik prestasjon – i både norsk og internasjonal sammenheng. Når man i tillegg velger å totalrestaurere og drive gården som de 500 utmarksbeitende dyra skal bo på, bygger ysteri i hotellbassenget og bestemmer seg for å lage bedre cheddar en engelskmennene – på Hadeland! – ja, da har man vel i grunn gjort seg fortjent til seier i konkurransen Årets Lokalmatgründer.

Veien til å bli best på lokalmat er nok ikke den enkleste farbare vei for et konferansehotell, men med Olav Lie-Nilsen sitt engasjement, sin unike kunnskap og evnen til å begeistre menneskene rundt seg, er det faktisk mulig.
Vi er utrolig stolte og gleder oss til fortsettelsen!

Det er Næringsorganisasjonen Hanen, Norgesgruppen og Nationen som har stått bak kåringen av Åretes Lokalmatgründer.

Les mer i Nationen!

 

_____________________________________________________________________

 

Thorbjørnrud i D2!

Alle som kjenner Thorbjørnrud vet at vi har lagt ned uendelig mange arbeidstimer og siktet mot stjernene de siste årene, for å bli best i Norge på lokalmat — og hotellet for matglade mennesker. Nå har journalist Sarah Hambro fra D2 vært her med fotograf Jimmy Linus for å skrive om denne reisen og snoke litt i planene våre videre. Vi er glade, stolte og ydmyke, og motiverte for nye mateventyr!

Les artikkelen her

 

 

 

 

 

Til toppen