Øvre Kjekshus gård

Endelig åpner Olav Lie-Nilsen sitt hjem, og Thorbjørnrud Hotell sitt ”spiskammers”, for besøkende!

Øvre Kjekshus er et ”must visit” for alle som er interessert i lokalmat, bærekraftig matproduksjon, dyrevelferd, ost, mat fra Norge, matturisme, økonomien i næringskjeden og distriktsutvikling, men passer også godt for grupper som ønsker full action i skog og mark før de setter seg til bords

Vi kan tilby
• Velkomstdrink på utsiktstoppen

• Fingermat på tunet

• Omvisning med bonde, hotelleier og matprodusent Olav Lie-Nilsen 
• Flotte skiløyper og akebakker

• Skreddersydde aktiviteter i samarbeid med byrå

• Bålpanne og grilling på utsiktspunktet

• Lær å lage flatbrød, bacon og skinke (hent din egen skinke/ firmaskinke på stabburet når den er ferdig modnet!)
• Fine dining for inntil 25 personer / enklere bespisning for større grupper
• Overnatting i lavo eller glampingtelt

I samarbeid med eventbyrå kan vi få til det meste! Se også link til våre aktivitetssider! www.thorbjornrud.no/aktiviteter/

Egenprodusert mat fra en gård i full drift
Maten vi serverer på Øvre Kjekshus har vi produsert og foredlet selv. Ostene er laget på melk fra kuene og sauene du får hilse på, og både skinker og kjøtt er fra dyra våre, som beiter fritt hele sommeren.

Gårdsmeny
• Ost og spekemat fra gården
 • Raclette fra vårt eget ysteri (kåret som en av verdens beste oster!) • Gryterett på våre egne råvarer
 • Fine dining (opptil 25 personer) basert på råvarer fra gården.

Lett tilgjengelig
Øvre Kjekshus
ligger idyllisk til på Gran, 20 minutter fra Thorbjørnrud Hotell, 45 minutter fra Gardermoen og en drøy time fra Oslo. Et besøk på gården kan selvfølgelig kombineres med konferanse, overnatting og flere aktiviteter og unike matopplevelser på Thorbjørnrud Hotell.

 

undefined

Til toppen